Tämänvuotinen sukujuhla ja –kokous pidettiin siis Lautsian lomakeskuksessa Hauholla, jossa olemme olleet pari kertaa aikaisemminkin juhlimassa. Lautsia sijaitseen Lahti-Tamperetien noin puolessa välissä. Bussipysäkki on Lomakeskuksen kohdalla.

Ohjelma

1.8. lauantai
klo 11-12 Lautsiaan saapui nelisenkymmentä sukulaista
klo 12 Herkullinen ja monipuolinen lounas nautittiin Ravintola Antoniassa, jonka jälkeen
klo 13 oli tervetulotilaisuus ja sukunäyttely Kartano-salissa

Sukunäyttelyssä oli esillä perinteisesti Heljä Pullin laatimat sukutaulut Otsoisten A ja B -sukuhaaroista, sekä Haavuksen sukuhaarasta. Lisäksi näyttelyssä oli kuvia aikaisempien vuosien sukutapaamisista, sukujuhlista ja sukumatkoilta.

Näyttelyn yhteydessä Reijo Pulli myi sukutuotteita, joista uusimmat olivat sukuriipus ja Perinnekirja 5.

Perinteistä ulkoliikuntaa, kyykkää, saappaanheittoa ja petanque-peliä harrastettiin joukolla mukavassa kesäsäässä. Nuorisolle ja lapsenmielisille Pirjo Ihamäki oli järjestänyt geokätkentää, kätkö paikallistettiin helposti, mutta varsinainen kätkö jäi arvoitukseksi. No, ensi kerralla paremmalla onnella.

klo 16 nautittiin iltapäiväkahvi kaiken liikunnan ohessa

Kahvin jälkeen innokkaimmat jatkoivat urheilusuorituksia vielä minigolfkentällä.

klo 18 - 24 Rantasauna Iltarusko oli lämpimänä ja halukkaat saunoivat ja uivat sydämmensä kyllyydestä. Saunan jälkeen nautittiin takkahuoneessa iltapala, nuoriso myi arpoja, arpajaisvoitot, joita oli ruhtinaallisesti (lähes joka toinen arpa voitti). Iltapalan jälkeen ohjelmassa oli rattoisaa seurustelua ja yhteislaulua.

2.8. sunnuntai

Aamuvirkuimmat kävivät jo aamusaunassa ja –uinnilla ennen klo 8 - 10 nautittua herkullista aamiaista ravintola Antoniassa.

Sukunäyttely oli avoinna klo 9.00-10.30 Kartano-salissa, samoin sukutuotteita oli myynnissä edelleen.

10.30 alkoi Sukukokous Lautsiasalissa, kokouksen aluksi kirkkoneuvos Risto Voipio piti mielenkiintoisen esitelmän havainnolistavan kuvakavalkaadin avulla Valamon luostarirakennusten nykytilasta ja niiden restauroinnista. Juhlaesitelmän jälkeen pidettiin varsinainen sukukokous, jonka puheenjohtajana toimi hallituksen puheenjohtaja Markku Pulli.

Ennen jäähyväisiä ja kotiinlähtöä nautittiin vielä buffetlounas ravintola Antoniassa.